BibliaOrtodoxa.ro "Vă rătăciţi neştiind Scripturile, nici puterea lui Dumnezeu." (Matei, 22,29)
Despre BibliaOrtodoxa.ro

Acest site este dezvoltat prin bunavointa mai multor crestini ortodocsi care au tehno-redactat, digitizat, programat si verificat textul Sfintei Scripturi pentru a-l pune la dispozitie pe internet, indeosebi in vederea unei mai facile cautari si accesari.

Site-ul nu are nici o legatura cu vreo organizatie sau asociatie oficiala, fiind o initiativa benevola care nu vine decat in umplerea unui gol: nici Patriarhia Romana nici alte mitropolii nu ofera in prezent o versiune online a Bibliei. Singura exceptie notabila este Manastirea Dervent care va ofera versiunea Anania (din pacate fara facilitatea de cautare).

Textul site-ului este preluat din Biblia sau Sfanta Scriptura tiparita sub indrumarea si cu purtarea de grija a PF Teoctist, cu aprobarea Sfantului Sinod.

Initial continutul a fost preluat de pe un site vechi care nu specifica anul editiei. Corecturile ulterioare si adaugirile textelor lipsa sunt preluate din editia 1994 tiparita de Societatea Biblica Interconfesionala din Romania care reproduce textul editiei din 1982.

Sugestiile si parerile dumneavoastra sunt binevenite. Va rugam sa ni le lasati completand forumularul din pagina contact. Daca doriti raspuns, nu uitati sa mentionati adresa dumneavoastra de email.

Newsletter
Pentru a fi la curent cu imbunatatirile si modificarile de pe site-ul nostru, va invitam sa va abonati la lista gazduita de Yahoo Groups:
Subscribe to BibliaOrtodoxa

Powered by us.groups.yahoo.com

Iertare ...
Pre tine, pravoslavnice internautu, cu umilinta te rugam, citind pre aceasta sfanta si dumnezeiasca carte, unde vei afla niscaiva lunecaturi in lucrul acesta al nostru, sa nu bleastemi, ce, ca un bun si cu buna inima, indirepteaza, si nu ne pune intru ponos, ce iarta, ca si noi suntem oameni, asemene patimasi. Tinuti de slaba fire carea nu lasa nici pre un om a ramanea fara gresala.
TRAFIC TRIPUL - Directo Web